Sant Miquel

Avui s'acaben les festes de tardor de Lleida, poc a molt tots les hem gaudit aquest cap de setmana, amb visites familiars, passejades per la fira, i aquelles xerrades a les terrasses. Qui més qui menys hi ha anat algun cop a comprar maquinària o a veure com estan les "novetats" empresarils.
En el meu cas la fira de Lleida la canvio una mica per la fira de Sant Josep, em queda més a prop i en tinc molt més records, de les firetes i dels dissabtes i els diumenges a la tarda amb la colla dalt del "barco pirata"

Aquest any les festes de tardor de Lleida s'han estrenat amb un cartell que no ha deixat a ningú indiferent. Per molt que me'l miri no aconsegueixo trobar-li el què! un gos amb un jersey de coll? quin és el sentit que pot tenir? he buscat per la web de la festa i no he pogut esbrinar ni pel mateix prospecte quina justificació en dóna l'artista. Visca el Photoshop!

Festes de Tardor de Lleida



Ara parlaré d'un diari que tots hem tingut a les mans, i que entre una cosa o altra es bó per a les nostres Terres doncs dóna informació més detallada que no pas els generalistes. Ara han renovat la web han penjat el diari sencer en PDF amb una amplicació més que adequada, sembla que puguis estar llengint el diari a la mà però des de la pantalla de l'ordinador. Clicant sobre la notícia te l'obre en format de text i pots copiar, editar i fer el que vulguis amb ella. Les imatges també són extraïbles i sincerament, és un punt al seu favor respecte l'antiga web. Només demanar-los-hi que no ho facin de pagament. Felicitats gent.

1 comentarios:

Gemma dijo...

La veritat és que la web del Segre d'abans estava molt i molt malament... Hi havia notícies a la pàgina inicial que feia més d'un any que havien passat. M'alegro que l'hagin millorat, però s'hauria d'haver fet fa uns quants anys... thwekodd